Amplasamentul  se  afla  in imediata  apropiere a Marii Negre , clima  fiind temperata , cu  influente  marine , ierni  blande , cu  putine  zapezi , toamna  este lunga  si  calduroasa , verile  propice  sezonului  e

Centura din placi rigide de vata minerala bazaltica , incombustibila, montata pe fatada intre etaje, care in caz de incendiu incetineste extinderea focului sau chiar o stopeaza.

Bai hidroizolate.

 

Structura de rezistenta

Este alcatuita din:

 • Parter si etajele superioare (stalpi, diafragme si plansee de beton armat de 15 cm grosime; anvelopa din zidarie BCA si tamplarie PVC cu geam termopan, sticla Four Season; invelitoarea va fi de tip terasa necirculabila, amenajata pe o placa de beton armat, cu hidroizolatie si termoizolatie; scarile de acces la diferitele niveluri ale cladirii vor fi realizate pe rampe din beton armat; in nodul de circulatie verticala va fi amplasat un lift Schindler;

Accesul in cladire, respectiv la etajele superioare se face prin intermediul circulatiilor orizontale si verticale interioare - scari cu rampe de beton armat, respectiv liftului pentru 6 persoane. Liftul este accesibil de la fiecare nivel al cladirii.

La fiecare nivel, in imediata vecinatate a liftului este amenajat un spatiu tehnic care cuprinde distributiile si contoarele pentru apa, gaz si electricitate pentru apartamentele de la etajul respectiv.

Caracteristici volumetrice, fatade si finisaje exterioare

Anvelopa urmareste linia structurii de rezistenta, cu inchideri exterioare care vor asigura gradul de rezistenta termica necesar.

Corpul de cladire este inchis perimetral cu zidarie tip BCA si tamplarie PVC  cu geam tripan.

Fatadele sunt prevazute cu ferestre si usi cu ochiuri mobile/fixe, realizate din tamplarie cu geam tripan low emission, pe module alese constructiv si estetic.

Scarile interioare au rampe de beton armat, cu parapet de profile metalice.

Balcoanele si terasele au parapeti din profile de aluminiu eloxat (mana curenta de 50 mm , montantii verticali din bare de 40 mm cu pereti dublii , bareorizontale de 300 mm)- parapetul dinspre exterior este din sticla securizata clara. Toate balcoanele si terasele sunt iluminate

Amenajari exterioare

La exterior se vor turna platforme de beton (sistem rutier rigid), platforme de parcare cu dale inierbate, cu pante pentru scurgerea apelor pluviale si borduri prefabricate din beton pe tot conturul perimetral, inspre zonele cu spatii verzi. Pe zonele ramase libere se va planta gazon.

S-au prevazut trotuare de protectie in jurul constructiei , de 1m latime , alee carosabila si alei pietonale.

Dotari ale ansamblului rezidential

 • Asccensor Schindler;
 • Spatii verzi amenajate
 • Interfon
 • Casa scarii placata cu granit si balustrada din inox.

Finisaje interioare

Peretii de compartimentare sunt executati din BCA de 10 cm, pentru a asigura confortul termic si acustic; acestia sunt vopsiti cu vopsitorii acrilice lavabile albe. Peretii de separatie intre apartamente, respectiv intre apartamente si casa scarii / holuri sunt din zidarie de BCA, cu grosimea de 25 cm.

Usile de acces in apartamente sunt metalice, cu incuietori tip yalle.

Finisajele plafoanelor sunt de tip glet ipsos, peste care sunt aplicate vopsitorii lavabile, de culoare alba.

Finisaje fixe

 • Centrala termica;
 • Aer conditionat;
 • Casa scarii si spatiile comune placate cu granit;
 • Usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
 • Zugraveala interioara - lavabila alba
 • Tamplarie PVC  cu geam termopan;
 • Conexiune telefonie, internet si cablu TV;
 • Contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa);

Apartamente pe primul rand la mare

Apartamente noi de la dezvoltator in Mamaia-Sat, pe Strada Hanului, la doar 50 de metri de plaja.

Data finalizare: Decembrie 2019

Cere mai multe informații

Sunt concepute sa iti ofere toate beneficiile de "acasa" la doar 50 m de plaja.

Avem nevoie de datele tale pentru a te putea contacta în scopul solicitat. Datele tale personale vor fi utilizate conform politicii de confidentialitate afisate pe prezentul site.